צוות הדרכה
דוד פרידמן
אב לארבעה וסב לשבעה. בוגר הפקולטה לחקלאות משנת 1982 התחיל את תעסוקתו במאפיית אורנים בצפון כמנהל ייצור והתקדם לתפקיד טכנולוג מזון. בעל נסיון עשיר ומרצה בתחומי גידול החיטה, תהליכי ייצור בטחנות קמח ותעשיות מזון בארץ. טכנולוג מזון ראשי ומנהל מחקר ופיתוח בטחנות קמח שטיבל.
יובל אלחדף
נשוי ואב ל-2, אופה באופן מקצועי החל משנת 2009,
ראש מחלקת בצקי קונדיטוריה במאפית "לחמים" בתל-אביב.
אופה ראשי במאפית R2M בתל-אביב.
אופה ראשי במאפית "תשבי" בזכרון יעקב.
מורה לאפייה בביה"ס למקצועות הקולינריה "דנון" בנמל תל-אביב.
אופה ראשי של טחנות קמח שטיבל
טלי קינן
נשואה ואמא לשלושה ילדים.
לאחר 15 שנות עריכת דין, מצאה את השילוב המנצח של האהבות הגדולות שלה: בישול, אפייה ואנשים.
מייסדת קבוצת האוכל "לא יוצאות מהמטבח".
בעלת עסק לסדנאות אפייה ובישול.
כותבת בלוג האוכל "טלי קינן מבשלת מחמאות".
כותבת הספר "הדרך אל האוכל".
מנהלת מרכז ההדרכה של טחנות קמח שטיבל.