
פיצות מתקדמים
חיים בר
-
יום-
תאריך-
שעה5:00
זמן סדנהקבל עדכון כשהסדנה תהיה זמינה
על הסדנה
חיים בר, שף פיצאיולו מהמובילים בארץ מגיע לארח אצלינו את סדנאות הפיצות המבוקשות שלו!
הסדנה מותאמת למי שכבר אופה פיצות או השתתף בסדנה פיצות מקדימה (נאפולי) של חיים.
בסדנה נלמד כיצד להכין ונכין ביגה ברמה גבוהה יותר ונרחיב גם על פוליש וסטארטר.
נכין פיצה טונדה רומאנה, פיצה רומאנה אל טאליו ובצק בהידרציה גבוהה, ונלמד על הייחוד של סוג בצק ופיצה. נעבור על הדגשים של עבודה נכונה עם מלוש, תנור וטאבון.
נכדרר את כדורי הבצק, נפתח את הבצק ונוסיף את הטופינג המתאים ובסוף, כמובן נאפה ונאכל הכל.
הוראות הגעה
ווייז
טחנת קמח שטיבל עד הלום
לפנות ימינה בכיכר השניה לשער כחול
רכבת
ירידה בתחנת אשדוד – עד הלום (מ. בר כוכבא) ויציאה בגשר לכיוון מזרח
תנאים
ההשתתפות מגיל 14 ומעלה.
ביטול עד שלושה ימים לפני הסדנה ללא עלות, לאחר מכן בחיוב מלא.