דלג לתוכן
בית סדנאות פוגאס, פוקאצ׳ה ולחם רומאי
סדנת פוגאס-פוקאצ׳ה ולחם רומאי שטיבל, ארבע פוקאצ'ות עם ירקות שונים: בימין עגבניות וטימין, אחריה פוקאצה עם פלפל מתוק ופלפל חריף, השלישית עם פרוסות דקות של בצל סגול ועגבניות מיובשות, הרביעית הכי שמאלית, פוקאצה עם חצילים וחלפיניו

פוגאס, פוקאצ׳ה ולחם רומאי

שמואל סרגיי סולה

חמישי

יום

22/05/25

תאריך

15:00

שעה

5:00

זמן סדנה

₪520

על הסדנה

האופה המוכשר והמוכר שמואל סרגיי סולה מגיע למרכז ההדרכה שלנו, ללמד אתכם את כל השיטות להכנת פוקצ'ות, פוגאסים ולחמים של רומא העתיקה (Ciriola Romana), הכל על בסיס מחמצת. בסדנה נלמד את כל תהליך אפיית המאפים בעבודה מעשית של כל משתתף ונלמד את עקרונות גידול ותחזוקת מחמצת בשיטה הייחודית של שמואל, כך שכל אחד יקבל את הכלים לאפייה אופטימלית ומעולה בבית לבד, ללא ניסיון מוקדם.

נעבוד עם קמח רב תכליתי של שטיבל שהוא מעולה להכנת המאפים הללו. קמח זה קיים כמעט בכל מקום ונגיש לכל אופה ביתי.

כל משתתף יחזור הביתה עם:

גור מחמצת, פוקצ'ה, פוגאס ולחם רומאי מעשה ידיו.
בצק של שלושה לחמי רומא לאפייה עצמאית בבית.
חוברת הכוללת  הסבר מפורט לטיפול במחמצת, שלושת מתכוני הסדנה ותהליך מפורט של הכנת המאפים.

בסדנה יוגש כיבוד עשיר (פרווה/חלבי) שמכין שמואל מכל הלב.

הוראות הגעה

ווייז

טחנת קמח שטיבל עד הלום

לפנות ימינה בכיכר השניה לשער כחול

רכבת

ירידה בתחנת אשדוד – עד הלום (מ. בר כוכבא) ויציאה בגשר לכיוון מזרח

ניווט למקום

תנאים

ההשתתפות מגיל 14 ומעלה.
ביטול עד שלושה ימים לפני הסדנה ללא עלות, לאחר מכן בחיוב מלא.