
סדנת פנאטונה
יקטרינה בקולינה
חמישי
יום08/05/25
תאריך10:00
שעה7:00
זמן סדנהקבל עדכון כשהסדנה תהיה זמינה
על הסדנה
פנאטונה, עוגת הכריסטמס האיטלקית, נחשבת ל״Holly Grail״ של מאפי השמרים ולאתגר האפייה הקשה ביותר לביצוע המצריך ידע בתיאוריה, פרקטיקה וקמח ייעודי מיוחד.
לראשונה בישראל ורק בשטיבל סדנת אפייה ייעודית ומרוכזת במפגש אחד עבור עוגת הפנאטונה בהנחייתה של שף קונדיטורית יקטרינה בקולינה, קונדיטורית ואופה מוסמכת מ-INBP Rouen בצרפת ו-BCN Sabadell בספרד. בעלת מאפייה וקונדטוריה במוסקבה, עם ותק של 7 שנות ייצור פנאטונה ארטיזנלי.
הסדנה בעיקרה תועבר כסדנת הדגמה, בה ילמדו המשתתפים את העקרונות המנחים ואת התיאוריה הנדרשת בכל אחד משלבי ייצור הפנאטונה:
האכלת המחמצת, לישת הבצק, שימוש במד pH, עיצוב העוגות, התפחה נכונה ואפייה.
המשתתפים יתנסו בעצמם בלישת הבצק ועיצוב העוגה על כל שלביה.
כל משתתף יקבל חוברת הדרכה מקיפה הכוללת את כל החומר הנלמד בסדנה ואשר נדרש על מנת לייצר פנאטונה במאפייה, בקונדיטוריה או בבית באופן ארטיזנלי.
הסדנה תועבר באנגלית ורוסית בליווי תרגום לעברית על ידי המורה לאפייה שמואל סרגיי סולה.
רמת קושי: מתקדמים.
מתאים גם לאופים מקצועיים, יצרנים ביתיים, חובבי אפייה שמשוגעים על פנאטונה (:
הוראות הגעה
ווייז
טחנת קמח שטיבל עד הלום
לפנות ימינה בכיכר השניה לשער כחול
רכבת
ירידה בתחנת אשדוד – עד הלום (מ. בר כוכבא) ויציאה בגשר לכיוון מזרח
תנאים
ההשתתפות מגיל 18 ומעלה.
ביטול עד שלושה ימים לפני הסדנה ללא עלות, לאחר מכן בחיוב מלא.