
בגט ארטיזן
יובל אלחדף
חמישי
יום15/05/25
תאריך16:00
שעה5:00
זמן סדנהקבל עדכון כשהסדנה תהיה זמינה
על הסדנה
אם עד היום חשבתם שבאגט טוב אפשר למצוא רק בפריז, ופוקאצ'ה נהדרת יוצאת רק במאפייה – בואו ללמוד מיובל אלחדף, האופה הראשי שלנו, איך בעזרת קמח הארטיזן החדש של שטיבל ניתן לאפות בבית מבחר מאפים אירופאים קלאסיים ברמה הגבוהה ביותר וללא תהליכים מסובכים!
באגטים ופוגאסים צרפתיים יחד עם ג'באטות ופוקאצ'ות איטלקיות – וכל זאת בעזרת הקניית ידע, טכניקות עבודה מקצועיות וטיפים לאפייה בייתית/מקצועית – שיוציאו מהתנור הביתי שלכם מאפים ברמה הגבוהה ביותר.
המשתתפים יקבלו את מתכוני הסדנה ויקחו הביתה את המאפים מעשה ידיהם.
רמת קושי: מתחילים ואופים ביתיים.
הוראות הגעה
וויז
טחנת קמח שטיבל עד הלום
לפנות ימינה בכיכר השניה לשער כחול
רכבת
ירידה בתחנת אשדוד – עד הלום (מ. בר כוכבא) ויציאה בגשר לכיוון מזרח
תנאים
ההשתתפות מגיל 14 ומעלה.
ביטול עד שלושה ימים לפני הסדנה ללא עלות, לאחר מכן בחיוב מלא.