דלג לתוכן
בית מתכונים קרקר שיפון דגנים וזעתר

35 יחידות

כמות

קל

דרגת קושי

קרקר שיפון דגנים וזעתר

יובל אלחדף

רכיבים (כ-35 יחידות)

אופן הכנה

מערבבים בקערת מיקסר את כל הרכיבים היבשים.
מוסיפים את הנוזלים לשים בעזרת וו גיטרה עד לקבלת בצק הומוגני במשך 2-3 דקות.

מניחים את הבצק בין שני ניירות אפייה ומרדדים דק ככל האפשר, כך שבסוף הרידוד הבצק יגיע לכל קצוות נייר האפיה.
מסירים את נייר האפיה העליון ומעבירים את הבצק המרודד עם נייר האפיה התחתון לתבנית תנור הפוכה.

בעזרת גלגלת או סכין גדולה חרוצים את הבצק המרודד בצורת שתי וערב כך שיתקבלו מלבנים קטנים.

אופים על גבי התבנית ההפוכה לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך 20 דקות.