דלג לתוכן
בית מתכונים עוגת קרמבל בסגנון ניו יורק

12 יחידות

כמות

קל

דרגת קושי

עוגת קרמבל בסגנון ניו יורק

רכיבים (כ-12 יחידות)

אופן הכנה

מערבבים את כל רכיבי הקרמבל עם הידיים בעזרת קצות האצבעות ומאחדים לכדור. עוטפים בניילון ומקררים במקרר.

מחממים תנור ל-180 מעלות, חום עליון תחתון (בלי טורבו).

מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את הקמח, הסוכר, הסודה לשתייה והמלח. מוסיפים את החמאה וממשיכים לערבב עד לאיחוד המרכיבים. מוסיפים את הביצים, תמצית הוניל והחלב ומערבבים עד לקבלת תערובת אוורירית וקרמית.

משמנים תבנית אינגליש ויוצקים לתוכה את בלילת העוגה.
מוציאים את כדור הקרמבל מהמקרר ומפוררים מעל הבלילה (פירורים בגודל כ-1 ס״מ – צ’אנקים יחסית גדולים).

אופים 30-40 דקות או עד שקיסם יוצא יבש ומצננים.