דלג לתוכן
בית מתכונים עוגיות פרמז’ן עם שומשום וזעתר

60 יחידות

כמות

קל

דרגת קושי

עוגיות פרמז’ן עם שומשום וזעתר

רכיבים (כ-60 יחידות)

לבצק:

לציפוי:

אופן הכנה

מערבבים את כל המרכיבים במיקסר עם וו גיטרה במהירות בינונית למשך כ-2 דקות עד אשר מתקבל בצק אחיד.
מחלקים את המסה לשני חלקים, מהדקים ומגלגלים לצורת גליל.

בעזרת יד רטובה מורחים את הגלילים במעט מים, מגלגלים ומהדקים היטב בתערובת שומשום וקצח.
עוטפים כל גליל בניילון נצמד ומעבירים למקפיא למשך כחצי שעה להקפאה חלקית בלבד.

מוציאים את גליל הבצק מהמקפיא, ופורסים לפרוסות עגולות ודקות בעובי של כ-2 מילימטר.
מסדרים על מגש עם נייר אפייה במרחקים שווים אחד מהשני.

אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות בתוכנית גריל עליון כ-12 דקות.
מצננים ואוכלים!

ניתן לשמור בצנצנת סגורה למשך כשלושה ימים.