אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סדנת שמרים

סדנת שמרים - איך להכין מאפים משגעים מבצק אחד

מאפה שמרים, כשהוא עשוי מחומרי גלם טובים ובצורה נכונה, הוא אחד המאכלים הכי מנחמים וטעימים שיש. ממש לא משנה מה הוא מכיל בין אם גבינה מלוחה, שוקולד או אגוזים, הטעם הוא פשוט חלומי. 

עם כמה שמאפי שמרים הם נהדרים, רבים מעדיפים לקנות אותם מוכנים בקונדיטוריה או בסופר ולא להכין אותם בבית, מחשש שהם לא ייצאו כמו שצריך. אכן, מדובר בבצק מעט טריקי שיכול להרתיע בהתחלה בעיקר בגלל השמרים וההתפתחות. אז כן, מאפי שמרים עלולים לא לתפוח או לצאת מעט קשים, אבל עם כמה טיפים וטריקים מאופים מומחים, כל מאפה שמרים ביתי יכול לצאת מושלם ובקלות.  

כיום בעידן הפוסט קורונה, סדנאות אפייה הפכו לבילוי מושלם לזוגות משפחות, חברות ואפילו כחגיגת יום הולדת. סדנת אפיית שמרים היא אחת מהסדנאות המבוקשות ביותר, בעקבות ההילה ארוכת השנים שיש למאפי שמרים טריים ואיכותיים.

 

סדנת בצק שמרים של 'שטיבל'

בסדנה להכנת מאפי שמרים, מתנסים המשתתפים בשיטות עבודה מקצועיות עם שמרים וכמובן, איך להכין בצק שמרים מנצח? ביום הסדנה, כל משתתף יוצא עם ארגז כלים עשיר להכנת עוגות, לחמים, מאפים, מתוקים ומלוחים. 

ב'שטיבל' טחנות קמח, פועלים לפי מטרה ברורה והיא להסיר את החשש מעבודה עם שמרים בקרב אופים ביתיים וחובבים, כמו גם באנשי מקצוע שרוצים להתמחות בתחום. בצק שמרים הוא מאוד וורסטילי ומתאים להכנה ואפייה של מבחר מאפים נהדרים, שניתן להכין בבית בקלות ובכמה שלבים פשוטים. 

סדנת השמרים כמו כל הסדנאות של 'שטיבל', מתקיימת במרכז ההדרכה של החברה הנמצא טחנת הקמח של החברה בעד הלום. כל משתתף יוכל לראות מקרוב היכן כל התהליך באמת מתחיל ואיך טוחנים את סוגי הקמחים השונים. המרכז מעוצב כמאפיית בוטיק ברמה הגבוהה ביותר (בעלת כשרות חלבית), המאובזרת במכשור המתקדם ביותר. זאת כדי לתת לכל המשתתפים בסדנאות חוויה של אפייה מקצועית ולמידה אפקטיבית. כמובן שהסדנה היא מעשית ובמהלכה, המשתתפים יתנסו בהכנת מאפי שמרים שונים ומעבר לכך, ילמדו על הנושאים הבאים:

  1. המשתתפים יכירו מקרוב את תחום השמרים וילמדו את כל מה שצריך לדעת ממש מהבסיס. החל ממה הם שמרים וכיצד להשתמש בהם ולטפל בהם נכון כדי שיצא בצק שנח לעבוד אתו. 
  2. טיפים מנצחים להתפחה נכונה של בצק שמרים.
  3. רעיונות לשילובים מנצחים של חומרי גלם שונים עם שמרים. 
  4. ילמדו טכניקות לעיצוב מאפי שמרים.
  5. איך לאפות מאפי שמרים בצורה נכונה ועם מרקם מושלם

את כל הסדנאות שלנו, מעבירים מומחי אפייה שעבורם היא כמו אוויר לנשימה. בין המרצים שלנו ניתן למצוא את:

  • יובל אלחדף – האופה הראשי של שטיבל.
  • פרח רסלאן – בוגרת "מאסטר שף", המשתפת במתכונים מהמטבח הלבנוני העשיר ובטיפים להכנת מאפים מופלאים.
  • אלון שבו – שף קונדיטור בעל שם, שלימד אלפים בכל הארץ כיצד לאפות קינוחים מנצחים.
  • דניאל קיציס - מלכת החלות שהופכת כל חלה ליצירת אמנות עם מילויים וציפויים מטריפים.

 

סדנאת שמרים - 'שטיבל' טחנות קמח 

סדנת השמרים שלנו, כמו גם סדנת בצקים ללחמי מחמצת ולפיצות, מתאימות לאנשי מקצוע בתחום האפייה, לאופים ביתיים, לבילוי זוגי ואף לחגיגות יום הולדת.  

אנו מעבירים סדנאות אפיה מהנות, מלמדות, עשירות וטעימות, עם ערך מוסף, שיגרמו לכל אחד פשוט להיכנס למטבח ולאפות. למענה על שאלות, לקבלת פרטים נוספים אודות הסדנאות שלנו ולהתאמת סדנה, הינכם מוזמנים ליצור עימנו קשר בטלפון 08-9556701.